Inschrijving Flyers Arcus zaalhandbaltoernooi 2023

Wij organiseren dit jaar weer het jaarlijkse Flyers-Arcus zaalhandbaltoernooi. Dit is alweer de 11de editie. Zoals je van ons gewend bent, kan je rekenen op een geweldig toernooi met wedstrijden op niveau, een mooie sporthal met goede faciliteiten en een strakke organisatie.

De inschrijvingen zijn gesloten. Mocht je nog een team willen inschrijven voor op de reservelijst dan kan dat via onderstaand formulier. Stuur deze ingevuld op naar flyerszaaltoernooi@gmail.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Terugkijkend op afgelopen jaar kunnen we met trots vertellen dat de deelnemende teams wederom meer van het toernooi hebben genoten dan het jaar ervoor. Dit is ook ons doel voor dit jaar. We streven ernaar om de poules in te delen met een zo gelijk mogelijke speelsterkte. Daarom is het van belang dat ieder team goed opgegeven wordt zodat dit gerealiseerd kan worden.Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.