Over ons

Marc van Weert

"Marc maakt als voorzitter onderdeel uit van de toernooicommissie. Hij doet dit al jaren met veel plezier en is er trots op dat het openingstoernooi door de jaren heen is uitgegroeid tot een van de grootste zaalhandbal toernooien van Nederland. Samen met een hecht en gezellig team wordt er ieder jaar weer een prachtig toernooi neergezet en als Marc hoort dat de deelnemers plezier hebben en ziet dat er mooi handbal wordt gespeeld, dan het toernooi wederom geslaagd."

Martijn Frielink

"Martijn is de ICT’er van het team. Oude mensen helpen met computers ga ik goed op. Verder verantwoordelijk voor alle apps. "

Thomas van Schaik

"De handbalschoenen van Thomas hangen al een tijdje aan de wilgen, maar desondanks is hij sowieso één weekend in het jaar in de Wijchense Arcus te vinden. Verder vooral in Nijmegen. Sporadisch in Italië. Soms op de OK. Af en toe op de golfbaan. O ja, je vindt hem ook regelmatig op de racefiets."

Stefan Boerboom

"Stefan gaat al even mee binnen de vereniging en was er vanaf de eerste paar edities al betrokken bij het toernooi. Na twintig jaar training heeft hij nog steeds moeite met een bal te vangen maar aan z’n enthousiasme zal het niet liggen. Samen hebben we ervoor gezorgd dat het toernooi ieder jaar leuker wordt en inmiddels hebben we de 10e editie bereikt, wat een mijlpaal!"

Peter Jansen

"Hey hallo, welkom op mijn deel van deze pagina! Op een kleine tussenstop na, doe ik sinds 2010 mijn best om een zo leuk mogelijk toernooi neer te zetten. Mocht je daarover ideeën, vragen of complimenten hebben, mail me dan op mjf_vw@gmail.com. Dankjewel alvast & tot in september!"

Wesley Sanders

"Wesley is zelf niet van de taarten. Daarom deelt hij ze graag uit."

Rene Hermens

"Ik ben René Hermens en ben al vanaf de start van dit toernooi in 2011 actief binnen de toernooicommissie. Handbal heb ik als sport nooit gedaan. Ik ben wel fanatiek tennisser en speel golf. Daarnaast ben ik elke week te vinden in de sportschool, waar ik lekker los ga met spinning. Elke zondagochtend ben ik al vroeg in het zwembad te vinden om baantjes te trekken met mijn oudste zoon. Ik ben actief binnen onze vereniging geworden, omdat twee zoons van mij hier lid zijn, inmiddels meespelen bij de heren senioren. Leuk vind ik dit toernooi te organiseren en te zien hoe enthousiast de spelers worden van dit spel en toernooi. Met trots kan ik zeggen dat we met dit toernooi uitgegroeid zijn tot het organiseren van een groots toernooi, waar veel teams elkaar elk jaar weer treffen om het tegen elkaar op te nemen. Ik kijk altijd terug op een leuk en gezellig toernooi."

Celine Sanders

"Ik heet Celine Sanders en ik ben 20 jaar. Ik studeer scheikunde aan de Universiteit van Utrecht en zit nu in mijn tweede jaar. Daarnaast speel ik al sinds de basisschool handbal bij The Flyers en dat doe ik maar al te graag. Daarom ben ik ook een kijkje gaan nemen bij de toernooicommissie om te zien hoe zo'n toernooi wordt georganiseerd en zo hoop ik dat ik nog een extra handje kan helpen bij The Flyers."

Fleur Vrolijks

"Ik ben Fleur Vrolijks , 17 jaar en zit al 5 jaar bij the Flyers. Als het goed is haal ik dit jaar mijn havo diploma en ga ik in Den-Bosch social-work studeren. Om meer betrokken te zijn bij de vereniging zit ik sinds dit jaar bij de toernooicommissie. We hebben een leuk team en ik doe het met veel plezier!"

Lizzi van Dael

"Ik ben Lizzi van Dael, 17 jaar en ik woon in Nijmegen. Dit jaar hoop ik mijn vwo-diploma te halen. Volgend jaar ga ik dan biomedische wetenschappen studeren in Maastricht. Verder handbal ik al ruim 5 jaar waarvan 3 jaar bij The Flyers. Ik vind het hartstikke leuk hier en zet me daarom graag meer in voor de club. Zo ben ik bij deze commissie terecht gekomen. Tot nu toe ontzettend leuk en leerzaam dus ik kijk uit naar de komende jaren!"

Yara Arts

"Ik ben Yara Arts en ben 17 jaar oud. Ik doe de opleiding Aankomend Onderofficier Veiligheid en Vakmanschap Zorg, ook wel VeVa Zorg. Daarnaast speel ik al sinds de basisschool handbal bij The Flyers. Om iets mee betrokken te zijn bij de vereniging zit ik sinds dit jaar bij de toernooicommisie en heb het hier naar mijn zin."

Marit Arts

"Ik ben Marit Arts en ik ben 17 jaar oud. Ik doe de opleiding ALO aan de HAN in Nijmegen. Ik zit nu in mijn eerste jaar en het bevalt mij heel erg goed. Ik heb 7 jaar bij de Flyers gespeeld en ben toen overgestapt naar DFS Arnhem. Hier speel ik nu 3 jaar en aankomend seizoen ga ik handballen bij Ha-Stu in Nijmegen. De activiteiten in de toernooicommissie sluiten erg goed aan op mijn opleiding en daarom lijkt het me super leuk om hierin betrokken te zijn!"

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.