Over ons

René Hermens

Mijn naam is René Hermens en ben al vanaf de start van dit toernooi sinds 2011 actief binnen de commissie. Handbal heb ik als sport nooit gedaan. Met trots kan ik zeggen dat we met dit toernooi uitgegroeid zijn tot een groots toernooi, waar veel teams elkaar elk jaar weer treffen om het tegen elkaar op te nemen. Ik kijk altijd terug op een leuk en gezellig toernooi. Na 13 jaar zal dit mijn laatste jaar zijn in deze commissie.

Stefan Boerboom

Mijn naam is Stefan Boerboom en ik ben 30 jaar oud. Inmiddels alweer 24 jaar actief bij The Flyers met veel plezier. Vanaf de derde editie betrokken geweest bij de organisatie van het Flyers-Arcus Zaalhandbaltoernooi. Hierbij houd ik me met name bezig met de communicatie naar buiten en het indelen van de toernooidagen op zichzelf. Dit zal helaas mijn laatste jaar in de organisatie zijn en ik ga proberen om het stokje zo goed mogelijk over te dragen.

Marit Arts

Mijn naam is Marit Arts en ik ben 20 jaar oud. Ik speel al ruim 10 jaar handbal en ik vind het leuk om me daarnaast ook bezig te houden met andere taakjes binnen de vereniging. Dit wordt mijn 3e jaar in de organisatie van het Flyers-Arcus Zaalhandbaltoernooi. Ik richt me vooral op de social media tijdens en voorafgaand aan het toernooi. Ik kijk weer enorm uit naar dit leuke en sportieve weekend, jullie hopelijk ook!


Tycho van Dorsselaer

Mijn naam is Tycho van Dorsselaer en ik ben 21 jaar oud. Ik speel nu zo’n 6 jaar handbal bij The Flyers. Dit is mijn eerste jaar bij de organisatie van het Flyers-Arcus Zaalhandbaltoernooi, en hoop vele jaren mijn steentje bij te dragen aan dit mooie toernooi. Ik houd me binnen de organisatie vooral bezig met techniek en communicatie. We gaan met de groep zorgen dat we ook dit jaar weer een geweldig toernooi hebben om trots op terug te kijken.

Wesley Sanders

Mijn naam is Wesley Sanders en ben 23 jaar oud. Ik speel al zo'n 15 jaar handbal en kwam binnen als klein jochie en ben nu toch wel uitgegroeid tot een grote (volwassen) jongen. Ik zal dit jaar diverse taken op mij nemen en vooral het contact met externe sponsoren/leveranciers op mij nemen. Verder hoop ik dat we er dit jaar weer een knal editie van maken met nog meer tevreden en enthousiaste handballers.

Yara Arts

Mijn naam is Yara Arts en ben 19 jaar oud. Ik speel al ruim 10 jaar handbal bij The Flyers en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Dit jaar wordt mijn 3de jaar bij de organisatie van het Flyers-Arcus Zaalhandbaltoernooi. Dit jaar houd ik mij bezig met verschillende taakjes en ondersteun ik waar nodig. We gaan er ook dit jaar weer een mooi toernooi van maken.

Celine Sanders

Mijn naam is Celine Sanders en ik ben 22 jaar oud. Ik ben al sinds groep 7 begonnen met handbal bij The Flyers. Inmiddels speel ik niet meer bij The Flyers, maar ik kom nog regelmatig even langs. Om nog steeds goed verbonden te zijn met iedereen en een handje te helpen, zit ik bij de toernooicommissie. Dit wordt alweer mijn derde jaar en ik houd me vooral bezig met de financiën en nog wat kleine taakjes daarnaast. Ik heb enorm veel zin in het toernooi en hoop dat we weer veel blije gezichten zien tijdens het toernooi.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.