Wij zijn een jong team van handballers en handballiefhebbers die sinds 2010 elk jaar enthousiast bezig zijn met het organiseren van het Flyers-Arcus Zaalhandbaltoernooi. Inmiddels is ons toernooi uitgegroeid tot een van de grootste zaaltoernooien van Nederland met deelnemende teams uit heel Nederland. Wij stellen ons hieronder even voor.


De toernooicommissie

 

Marc

Vol energie begin ik dit jaar als voorzitter aan mijn vierde editie van het toernooi. Het uitbouwen van ons toernooi door constant te blijven innoveren drijft mij. Het is prachtig om mee te maken hoe deze gepassioneerde groep er ieder jaar weer een prachtig toernooi van maakt. Ik wens iedereen veel succes en een goede voorbereiding op het seizoen.

 

Martijn

Sinds 2014 ben ik al trots lid van deze hechte commissie die ondertussen al velen succesvolle edities van het toernooi heeft neergezet. Naast dat ik zelf actief handbal, is dit een geweldige manier om mijn steentje bij te dragen aan de handbalsport en teams te kunnen voorzien van een mooie voorbereiding.

 

Peter

Ik ben Peter, sinds het prille begin in 2010 tijdens de eerste editie van het toernooi help ik mee met de organisatie. Ondanks dat ik zelf niet meer als lid betrokken ben bij de club, is het een super manier om betrokken te blijven bij de vereniging en de handbalsport. Ik wens iedereen weer een top toernooi toe, may the odds be ever in your favor!

 

René

Met een klein groepje zijn we in 2010 gestart met het opzetten van een toernooitje. Na de eerste editie begon het toernooi bekendheid te krijgen. Ons toernooi groeide snel en inmiddels organiseren we al weer jaren samen dit toernooi. Ik heb zelf nooit aan handbal gedaan, maar vind het leuk om met het organiseren van dit toernooi actief te zijn binnen deze gezellige vereniging. Voor mij is het een uitdaging om elk jaar weer het toernooi iets beter neer te zetten en hierbij te proberen de wensen van onze gasten mee te nemen. Ik wens alle teams een onvergetelijke handbaldag toe.

 

Stefan

Mijn naam is Stefan en ben ondertussen al acht jaar onderdeel van deze toernooicommissie. Ik geniet ervan als de deelnemende teams en vrijwilligers een leuke dag hebben gehad op het toernooi. Afgelopen toernooi zag ik twee kinderen met beide een enorme glimlach op hun gezicht rondlopen terwijl ze enthousiast aan het praten waren over dit toernooi. Daar doe je het dan uiteindelijk voor.

 

Thomas

Ik ben Thomas en begin nu aan mijn vijfde editie van dit toernooi als onderdeel van dit team. Het is geweldig om te zien hoe snel dit toernooi is uitgegroeid tot een van de grootste zaaltoernooien van Nederland. Hierdoor zijn de wedstrijden ook van een hoog niveau wat perfect is voor de teams ter voorbereiding op het nieuwe handbalseizoen.

 

Wesley

Ik ben Wesley, ondertussen al weer vijf jaar lid van deze gezellige commissie. Naast het feit dat we een geweldig toernooi neerzetten waar ieder jaar weer handballiefhebbers uit het hele land op af komen, zijn wij ondertussen ook een hechte commissie geworden. Dit maakt dat het toernooi ieder jaar weer een groot succes wordt. Ik hoop dat het dit jaar ook weer een succesvolle editie wordt en dat jullie ook zo positief op het toernooi terug zullen kijken.