Over ons

René Hermens

"Ik ben René Hermens en ben al vanaf de start van dit toernooi in 2011 actief binnen de toernooicommissie. Handbal heb ik als sport nooit gedaan. Ik ben wel fanatiek tennisser en speel golf. Daarnaast ben ik elke week te vinden in de sportschool, waar ik lekker los ga met spinning. Elke zondagochtend ben ik al vroeg in het zwembad te vinden om baantjes te trekken met mijn oudste zoon. Ik ben actief binnen onze vereniging geworden, omdat twee zoons van mij hier lid zijn, inmiddels meespelen bij de heren senioren. Leuk vind ik dit toernooi te organiseren en te zien hoe enthousiast de spelers worden van dit spel en toernooi. Met trots kan ik zeggen dat we met dit toernooi uitgegroeid zijn tot het organiseren van een groots toernooi, waar veel teams elkaar elk jaar weer treffen om het tegen elkaar op te nemen. Ik kijk altijd terug op een leuk en gezellig toernooi."

Martijn Frielink

"Martijn is de ICT’er van het team. Oude mensen helpen met computers ga ik goed op. Verder verantwoordelijk voor alle apps. "

Marit Arts

"Ik ben Marit Arts en ik doe de opleiding ALO aan de HAN in Nijmegen. Ik handbal al ruim 10 jaar en vind het super leuk om betrokken te zijn bij de vereniging. Met deze leuke groep gaan wij dit jaar weer een top toernooi neerzetten!"


Stefan Boerboom

"Stefan gaat al even mee binnen de vereniging en was er vanaf de eerste paar edities al betrokken bij het toernooi. Na twintig jaar training heeft hij nog steeds moeite met een bal te vangen maar aan z’n enthousiasme zal het niet liggen. Samen hebben we ervoor gezorgd dat het toernooi ieder jaar leuker wordt en inmiddels hebben we de 10e editie bereikt, wat een mijlpaal!"

Lizzi van Dael

"Ik ben Lizzi van Dael, 18 jaar en ik woon in Nijmegen. Ik handbal al ruim 5 jaar waarvan 3 jaar bij The Flyers. Ik vind het hartstikke leuk hier en zet me daarom graag meer in voor de vereniging. Zo ben ik bij deze commissie terecht gekomen. Tot nu toe ontzettend leuk en leerzaam dus ik kijk uit naar de komende jaren!"

Wesley Sanders

"Wesley is zelf niet van de taarten. Daarom deelt hij ze graag uit."

Yara Arts

"Ik ben Yara Arts en ik doe de opleiding Aankomend Onderofficier Veiligheid en Vakmanschap Zorg, ook wel VeVa Zorg genoemd in Eindhoven. Daarnaast speel ik al ruim 10 jaar handbal bij The Flyers. Heb het hier erg naar mijn zin en vind het erg leuk om iets te betekenen voor de vereniging."

Celine Sanders

"Hoii, ik heet Celine Sanders en ik studeer scheikunde. Ik ben al sinds de basisschool aan het handballen en daar haal ik heel veel energie uit. Helaas sinds een tijdje niet meer bij The Flyers, maar daarom ben ik bij de toernooicommissie gegaan. Zo blijf ik toch in contact met een enorm gezellige commissie en vereniging! Bovendien mag ik meehelpen aan het organiseren van een top toernooi."

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.