Voorwoord van de voorzitter

Beste handballiefhebbers en sportvrienden,

Wij als handbalvereniging The Flyers hebben weer het genoegen om dit jaar het zaalhandbaltoernooi te mogen organiseren. We kunnen terugkijken op een mooi lustrum afgelopen jaar en mogen ook dit jaar weer enthousiaste en strijdlustige teams ontvangen. Dit jaar zullen 48 jeugdteams en 28 seniorenteams het seizoen openen bij ons toernooi. Een ideale start van een nieuw seizoen vol met handbalplezier en sportiviteit. Wederom zijn er dit jaar veel enthousiaste teams, waardoor we met goed gevulde poules dit toernooi kunnen gaan spelen. Door jullie enthousiasme hebben we wederom meer inschrijvingen dan voorgaande jaren. Helaas betekent dit ook een lange lijst aan reserveteams, omdat de capaciteit van onze sporthal jullie animo niet volledig kan faciliteren. 

Dit jaar zullen er ook extra activiteiten worden georganiseerd, welke het toernooi van nog meer sfeer zullen voorzien. Wanneer de jeugdteams op zaterdag hun wedstrijden hebben gespeeld, zal er in de avond een feestavond zijn. Een avond om elkaar ook buiten het veld te ontmoeten en de gezelligheid te vieren. Deze avond is speciaal voor jeugdleden vanaf de B-leeftijd alsmede alle senioren leden. Ook de jeugd hoeft zich op zaterdag niet te vervelen! Voor hen zijn er diverse activiteiten; ze kunnen zich laten schminken of bijvoorbeeld hun extra energie kwijt op het springkussen. 

Als laatste wil ik even stilstaan bij onze fantastische toernooicommissie. Dankzij hun inzet kunnen we ook dit jaar weer genieten van een sportief toernooi. Daarnaast wil ik via deze weg ook alle vrijwilligers bedanken die het mogelijk maken dat we zo’n prachtig toernooi kunnen organiseren. Dankzij de betrokkenheid en toewijding van onze leden en vrijwilligers weet ik zeker dat ook dit jaar het Flyers Zaalhandbaltoernooi weer een daverend succes zal worden. Als laatste, maar zeker net zo belangrijk, wil ik via deze weg alle sponsoren bedanken. Onze sponsoren maken het medemogelijk dat ons toernooi elk jaar weer georganiseerd kan worden!

Ik wens iedereen veel handbalplezier toe. Zowel bij dit Flyers zaalhandbaltoernooi, alsmede voor het aankomende handbalseizoen.

En wil jij het komende seizoen extra goed beginnen? Vraag bij ons wedstrijdsecretariaat dan zeker eens naar onze merchandise. Een speciaal ontworpen bidon voor deze editie van het Flyers zaalhandbaltoernooi. 

Carlien Claessen

Voorzitter Handbalvereniging The Flyers

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.