Voorwoord van de voorzitter

Beste handballiefhebbers en sportvrienden,


Met gepaste trots kan ik hier schrijven dat wij als handbalvereniging The Flyers de eer hebben om voor de 10ekeer dit zaalhandbaltoernooi te mogen organiseren. Dit jaar vieren we ons lustrum en dat hadden we nooit kunnen doen zonder jullie enthousiaste deelnames. Dit jaar zullen 44 jeugdteams en 28 seniorenteams tegen elkaar gaan strijden. Dit is de uitgelezen kans om op voorhand van het nieuwe seizoen met elkaar vast te kunnen genieten van sportiviteit, strijdlust en vooral ook veel plezier. Jullie hebben dit toernooi tot een dusdanig succes gebracht, dat we helaas ook enthousiaste teams hebben moeten afwijzen omdat we meer inschrijvingen hadden ontvangen dan we ruimte voor hebben. 

Natuurlijk zullen we ook stilstaan bij ons lustrum door het organiseren van extra activiteiten gedurende dit weekend! Voor de jeugd hebben we onder andere geregeld dat er clinics zullen worden gegeven op zaterdag 3 september. Deze clinics zullen worden verzorgd door topspelers en biedt de uitgelezen kans om je handbalvaardigheden en handbalplezier naar een hoger niveau te tillen. 

De zaterdagavond zal vanaf 21.00u in het teken staan van een wedstrijd op eredivisie niveau. De toegang tot deze wedstrijd is gratis. We hopen zoveel mogelijk van jullie te mogen verwelkomen op onze tribunes! 

Als laatste wil ik hier nog stilstaan bij de inzet van de toernooicommissie, maar ook alle vrijwilligers die bijdragen aan de totstandkoming van dit toernooi. Dankzij hun toewijding en betrokkenheid durf ik te zeggen dat dit toernooi weer een daverend succes zal worden. Daarnaast zijn sponsoren van belang voor de financiĆ«le kant van de organisatie en wil ik hier graag ook even een bedankje uitspreken naar alle sponsoren die dit Flyers zaalhandbaltoernooi mede mogelijk maken. 


Ik wens iedereen veel handbalplezier toe. Zowel bij onze lustrum editie van het Flyers zaalhandbaltoernooi, alsmede voor aan aankomende handbalseizoen!


Carlien Claessen

Voorzitter Handbalvereniging The Flyers

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.