Inschrijvingen Flyers Arcus zaalhandbaltoernooi 2024

Wij organiseren dit jaar weer het jaarlijkse Flyers-Arcus zaalhandbaltoernooi. Dit is alweer de 12 de editie. Zoals je van ons gewend bent, kan je rekenen op een geweldig toernooi met hoogwaardige wedstrijden, een prachtige sporthal met uitstekende faciliteiten en een strakke organisatie.

Teams kunnen zich inschrijven tot uiterlijk 15 mei via ons digitale inschrijfformulier. De ingeschreven teams ontvangen uiterlijk 1 juni bericht over hun mogelijke deelname.

Met trots kunnen wij melden dat de deelnemende teams opnieuw meer plezier hebben beleefd aan het toernooi vergeleken met het voorgaande jaren. Dit is ook weer ons doel voor dit jaar! We streven naar een zo gelijk mogelijke speelsterkte bij het indelen van de poules. Het is daarom van cruciaal belang dat elk team correct wordt aangemeld.

Wij kijken er naar uit en jullie hopelijk ook!

Klik hier voor het inschrijfformulier.Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.